Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz orbo #29015 üzenetére

    Kis pénzből ne is akarj 5.1-et. A sztereó jó választás, filmekhez is. A médialejátszók tudják a lekeverést.

    Mennyi lenne az a keret? (Vigyázz hogy adod meg, mert úgyis a max.-nál kezdünk el majd ajánlgatni. :) )

    Szerk.:

    Ja most görgettem vissza: 40.000 a keret.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

  • Patice

    nagyúr

    válasz orbo #29015 üzenetére

    Első találat. Elac hansugárzók + Denon erősítő. a kettő együtt 42.000. pici alkuval 40.000-ért szerintem megkapod. Ha nem alkudozol, akkor a kábelek is megvannak.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

  • #71562240

    törölt tag

    válasz orbo #29015 üzenetére

    Az írásod alapján úgy veszem ki, hogy új készülék vételében gondolkodsz, tehát nem akarsz használtat venni. Ebben az esetben valóban csak valamiféle mikro hifi-szerűségek jöhetnek szóba 40ezres keretből, főleg, hogy elég sokféle szolgáltatást megemlítettél, amire szükséged van. Azt mégegyszer hangsúlyozom, hogy ezektől különösebb hangminőséget ne várjál, ezen a fórumon nem is szoktunk ilyesmit ajánlani (sőt, a "durvább lelkületű" topiklakók azt szokták mondani, hogy menjé', oszt vedd le valamelyiket a polcról, úgyis egyformák :D ). Ezzel együtt, azok közül, amelyek tartalmazzák az általad igényelt szolgáltatásokat, 40ezer Ft környékén például az alábbiakat érdemes megvenni, az árukhoz képest korrekt hangjuk van, és a tervezésük is korrekt, az van bennük ami neked kell, a felesleges cafrangokat mellőzve. Leginkább a Pioneer-t, de az 45ezerbe kerül. Ha már belevágsz, akkor szánj rá ennyit.

    JVC UX-TB3
    JVC UX-TB30E
    Sharp XL-HF151PHS
    Pioneer X-HM20

    A másik út, amit a kollégák elkezdtek javasolni, hogy használtkészülékekből elkezded összevásárolni a rendszert, és valamennyivel több pénzért előbb-utóbb eljutsz a teljes rendszer kiépítéséig. Ha emellett döntenél, akkor értelmesebb tanácsokat is tudunk adni, mint a mikrohifik közüli választás, mindazonáltal én azt gondolom, hogy ha jelenlegi állapotod szerint nem akarsz "hifibuzivá" válni, akkor most vegyél egyet az ajánlott mikrohifik közül, és ha egyszer odajutsz, hogy emelni akarod a szintet, akkor kezdjél pénzt költeni egy komponens rendszer felépítésére, lehetőleg használt készülékekből, mert azok sokkal olcsóbbak.

    (#29021) lancerboy: No meg én nem is szoktam "fikázni". :D Legfeljebb leszögezem, hogy a csöves a legjobb. És ez igaz, ami abból is látszik, hogy én mondtam. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák