Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz sting2 #42027 üzenetére

    Valószínűleg nem értetted a poént, ezért, nehogy félreértés maradjon, mégegyszer jelzem, hogy a (#42002) kammerer hozzászólásban nem az álló vs. "monitor" hangsugárzók házimozira való alkalmassága felett folytatott morfondírozásod vonatkozásában tettem le a garast valamiféle tanácsot adva, hanem ironizáltam, vicceltem - habár a szövegem tartalma komolyra fordítva akár még igaz is lehetne, de ez mindegy, csak vicceltem. Azt fejeztem ki ironikusan, hogy a megnézésre érdemes filmek esetében ez az egész házimozihangberendezés/házimozihangvisszaadás téma fel sem merül, mert azokat a filmeket ez az egész téma nem érinti. Azokat a filmeket, amelyeknél egyáltalán felmerül ez a "házimozihangminőségi" probléma, tehát amely filmeket erre terveznek és ipari gyártanak, azokon a filmeken nincs mit nézni (azok nem is filmek, hanem műfaji filmek) - szól az iróniám, természetesen félig veendő komolyan.

    És igen, az esetleges reklamációs szándékokra előre válaszolva: természetesen Kammerer hivatott megszabni, hogy melyik film jó, megnézésre érdemes, és melyik film rossz, megnézésre érdemtelen.

    (#42039) slick-adam Személyesen nem ismerem annyira, hogy véleményt merjek róla mondani, az biztos, hogy nem rossz hangminőségű a maga műfajában, és praktikus szempontok alapján is jól járhatnál vele. Csakhogy a rendszerfejlesztési törekvésed éppen az kapcsán merült fel, hogy a praktikusság (meglévő rendszer) felől a hangminőség (pontosabban a kevés pénzért jó hangminőség) irányába akarnál elmozdulni. Az adott készüléktípus pedig nem igazán ez az irány - de elég korrekt készülék, azt állítani merem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák