Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morzsol

    aktív tag

    válasz Levus #430 üzenetére

    Nah, jó akkor most erről a tankról beszélgessünk! Hogy is van ez... és miért olyan jó és mit varázsol bele a mester?!

    Lemérik, hány kiló egy hattyú...

  • morzsol

    aktív tag

    válasz Levus #430 üzenetére

    Továbbra is gondolkodom a semmi, a 63, meg vagy 2 jelölt között...

    A két jelöltből az egyik Q-ra verte az ajtót! Beszakadt! Hirtelen urott elő a semmiből és úgy 1 perc alatt végzett velem. De... sajna ez nem egy CD játszó volt, ''csak'' egy kábel. Épp 1 nappal korábban írtam, hogy egy FIRST-en néha elmerengek... mert nyomultak keményen, de én álltam a csapásokat, erősebb voltam, végig kitartottam!
    Csak aztán... bevetették az új... csodafegyvert. Az egy pillanat alatt átütötte a páncélt... : ( (FIRST Ultimate). Gondoltam, megosztom veletek a tapasztalatokat, de az rengeteg idő lenne, és elég ingoványos még a terület, mert ''borzalmas'' forrást hallgatok: Anyám CD-jét :B...

    Szal kábelek alatt nem ezt gondoltam, hanem...

    Levus a 430-ban IC után vágyakozik... És olyat biztosan tudok, ami nem változtatja meg a rendszer hangját, (nem kell ''átszokni'',) mindenen csak javít ''gazdaggá'' teszi a hangot, év(tized)ek óta megbízható és besöpri az elismeréseket... mi kell még?
    Ez a VdH D-102-ese lenne, most tán az MkIII-nál jár, egy szén-fém hibrid kábel, kb. 5eFt/m + 2e-ért tisztességes dugókkel el lehet látni - ill. ha nem szeretsz barkácsolni, néha 4-ért is előfordul 2nd hand-ben. Mivel mindenki által elismerten semleges, jó közép kábel ezért nem nagy kockázat, értékesíteni is lehet, ha meguntad. (Nekem 3 is van. :B) (Sztem 80 centiset érdemes belőle csinálni, az már tekintélyes és ritkábban is fordul elő.)
    Úgyhogy... ezen semmi gondolkodni való nincs, tutti tipp. :D
    Vannak más VdH-k is, de ez az arany-közép. És kifizethető. Csak RCA aljzatok kellenek még abba a tankosba... amiről nem akarsz nekünk többet elárulni! :(((

    [Szerkesztve]

    Lemérik, hány kiló egy hattyú...

Új hozzászólás Aktív témák