Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz Generalhu #57045 üzenetére

    Nincs, mivel teljesen feleslegesnek tartjuk, hogy erről saját tapasztalatot szerezzünk. Mi is másokat kérdezünk meg ilyen esetben. Ehhez képest egyesek olyanokat vágnak a fejünkhöz, hogy próbáljunk ki magunk kábeleket, mert a rendszerünktől és a saját ízlésünktől függ, hogy melyiket hallanánk legjobbnak. Pedig tudjuk, hogy ezek az emberek egyszerűen rosszindulatból, irigységből, nem akarnak nekünk segíteni. Aki rendes, az majd megírja a konkrét típust, mert biztos, hogy kell legyen legjobb.

  • krichd1

    addikt

    válasz Generalhu #57045 üzenetére

    Szubjektív véleményem szerint az Evergreen IC kábelek túlárazott alap kábelek. Semmi olyan különlegeset nem tudnak, amit más normális gyártó hasonló árú kábelei ne tudnának hangminőséget tekintve, sőt. Legjobb az lenne ha össze tudnál szedni legalább 3-4 féle hasonló áru kábelt és össze tudnád őket hasonlítani.
    Olcsón kiindulási alapnak jó a Van Damme Pro Grade Classic XKE szériája, ezt feldugóztatod például Neutrik csatlakozókkal, aztán ehhez képest lehet próbálgatni a többit.

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Generalhu #57045 üzenetére

    "Megéri-e az árát..." Hova, kinek, miért, milyen paraméterek mentén, mit jelent az "ármegérés"...? És miért pont ez a típus?
    "...vagy van jobb,ebben a kategóriában,árban?" Hova, kinek, miért, milyen paraméterek mentén, mit jelent a "jobb"...? És miért pont ennél a típusnál van-e jobb? Mindennél van jobb, nincs olyan, hogy legjobb. Van Gogh Napraforgókja megéri az árát vagy nála jobb festmény is annyiért?

    (#57058) Generalhu Úgy érted, ha rád vonatkozott volna a beszólás, akkor arrogancia és értelmetlen lett volna, de mivel nem rád vonatkozott, ezért nem is arrogancia és nem is értelmetlen? - merthogy ugyanarra a személyre vonatkozott, akit te is leértelmetleneztél arrogáns módon? Kérdezel valamit, és az első válaszról rögtön megállapítod, hogy szart se ér? De információt semmit se közölsz olyasmiről, ami alapján el lehetne gondolkodni, hogy vajon a tervezett célszemély(ek)nek, a tervezett körülmények közé... várhatóan "megérné-e"? Utólag közlöd, hogy te olyan körülmények között élsz, hogy semmit se tudsz kipróbálni, de úgy közlöd, mintha azt előre tudnia illett volna bárkinek is?

    (#57049) Generalhu "Én pontosan értem,mi volt a lényege..." - írod, majd rögtön utána újólag bizonyítod, hogy érted a fenét. Eleve önellentmondás, hiszen ha értenéd, eleve nem így kérdeznél, ahogy. "...reméltem ajánlást kapok." De mire, könyörgöm? Hogy melyik a legjobb IC az adott árban? (No és miért pont abban az árban, hehe...?!)

    (#57056) Generalhu "A személyeskedést nem én kezdtem..." Hát már dehogynem. Te kezdted, és te is folytattad - aztán jöttek a hiénák...

    (#57061) rii, (#57063) rii "...most arról akarod lebeszélni, hogy segítsen másoknak?" "De én azt nem értem, minek van valaki a fórumon, ha nem akar másoknak segítséget adni, és ha valaki adni akar, azt szinte lebeszélné ..." Te honnan tudod, hogy mi segítség az adott esetben? És ha arról akarja lebeszélni, hogy ártson másoknak? Szerinted közölt a kérdező kolléga bármit is a típusnéven kívül, ami alapján segíteni lehetne neki? Én például nem értek egyet az adott kábelről elhangzottakkal általánosságban - ez egy dolog. Megint még egy dolog, hogy egyetlen hifi kábel sem általánosságban működik, hanem adott helyen, adott rendszerben, adott igények számára - amellett, hogy persze vannak "általános" tulajdonságai is, amelyekről egyikünk ezt mondja, másikunk azt. Hogy lehet segíteni annak, aki információ nélkül, ostobán kérdez, majd mindjárt az első válaszra ostobán reagál, és még utána neki áll feljebb? - meglovagolván persze, hogy rögtön megjelennek az obligát hiénák, akik lehetőleg meg szoktak jelenni, ha alkalom nyílik egy kis személyeskedésre olyanok ellen, akik értenek is valamelyest a hifihez, ezért háromszor óvatosabban jelentenek ki bármiről bármit, mint az öblögetők?
    Amint tudjuk, annak idején nem éppen optimális címmel nyitottad a topikot, de ha már hifi címmel nyitottad és nem multimédiás szórakoztatóelektronika címmel, akkor érdemes tudomásul venni, ha a topik egy része igyekszik megfelelni az adott cím követelményeinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák