Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz FireFox1996 #22 üzenetére

    képzeld, az iphone töltője tökéletesen fog működni gyors töltést is támogatja evvel a telefonnal is... bár igaz, nem tudom hány wattos töltésre képes az iphoné (lehet 30W? ... megnéztem 20W, de a Pro Max modeljük akár 27W-os töltést is támogat, de a gyári iphone töltő akkor is csak 20W). De a laptop töltője az iphone-nak teljes sebességgel töltené a telefont.

    De összességében nem értem ezt a "töltő rinyát" ... oké, szívás, nincs töltő, de 1x kell megvenni és amíg el nem romlik jó lesz minden! készülékhez mostantól (kb. pár készülék persze lehet már korábban is jó volt).

    De tessék, nem reklámnak akarom, de egy töltő ami "mindent is" gyors tölt: [link] szinte valamennyi gyártó saját "régebbi" telefon töltési protokolját is támogatja (az újabb készülékeknél megkövetelt PD meg "alap" benne). Vannak persze olcsóbban is, kevesebb portos darabok. Akár újabb (nem gamer) laptopokat is simán lehet tölteni vele (nem csak telefont és más usb/type-c porton tölthető "kis eszközt").

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák