Új hozzászólás Aktív témák

  • Emericus Max

    tag

    Hehe, a kamera-szigetek úgy néznek ki, mint a villanyrezsó főzőlapjai.
    Elég magas labda, lehetne egyszer akár egy olyan teló is, ami nem csak rezsónak néz ki, de pl. melegen tartja a teát, kávét ha ráteszed a bögrét :DDD

    Azon meg mindig elcsodálkozom, hogy néhány harcos akárki milyen vehemensen védi ezt az Apple által kezdett pofátlan lehúzást, hogy hagyjuk ki az összes értelmes tartozékot a csomagból, de cserébe legalább ugyanannyiba vagy akár többe is kerülhet és ez tök oké, mert a környezetet kíméljük vele (muhaha). Meg hogy biztos van már 50db töltőd otthon, szóval minek lenne a dobozban. Igazi birkák vagytok. Adakozzatok nyugodtan a liftbe szorult kisgyerekek javára is. Úgyis elhisztek, meg benyeltek mindent.

    Értelmes ember nyilván felfogja, hogy az eddig megszokott tartozékok kihagyása az extra profitról szól legyen az akárcsak a gyártási költség csökkentése, vagy a töltők, tokok stb. pluszban értékesítése. És nem, erre nincs olyan magyarázat, hogy ez jó lenne bármilyen szempontból is. Attól, hogy van már töltőd, attól még nem oké, hogy amit eddig megkaptál a pénzedért a csomagban, azt most már külön veszed. A gyártók nyilván telibe szarják a környezetvédelmi szempontokat, mert csak a részvényesek profitja számít, különben repülnek a menedzserek. Attól, hogy az aki azt mondja, hogy hú de jó, mert környezettudatos vagyok és használom a 10 éves 5W-os Apple töltőt, attól még lecseréled a telót újra, nem? Epic fail. Amúgy meg környezettudatosság szempontjából, te mint magyar egyén, hogy mit csinálsz (szelektíven gyűjtesz, rollerral jársz stb.), az még egy néma sikolyt se ér az éterben. Csak nézz körül milyen szennyezés meg pazarlás folyik az USA-ban, Kínában, Indiában stb. Tökmindegy mit csinálsz. Akkor legalább kapd meg a pénzedért ami jár, vagy ne vedd meg a lehúzós céget termékeit, akkor legalább tudatos vagy.

Új hozzászólás Aktív témák