Új hozzászólás Aktív témák

  • uzerto

    tag

    Sziasztok!
    Ki hogy van megelégedve eddig a telefonnal? Nekem eddig eléggé nagy csalódás szoftver ügyileg. Volt egykét időszakos dolog (pl. vbluetooth-on keresztül csak valami förmedvényt küldött ki rendes hangsáv helyett), de ezek egy-két frissítés után javultak. Ami viszont nem javult eddig:
    Időnként kegyetlenül belassul, szinte használhatatlanra. Ez a jeenség már azóta megvan amióta a telefon, szinte lefagy, 5-10 másodpercig is gondolkodik egy lapozáson a főképernyőn.
    Az esetek nagy részében, ha megnyitom a kamera alkalmazást annyira belassul, hogy a videó felvételek használhatatlanok lesznek. Újra kell indítani, utána működik rendesen.
    Nem tudok fájlokat másolni számítógépre. Ha rádugom tölt egyből, de a telefont semelyik beállítással nem látja a számítógép (olyan, mintha ki be dugdusnám a kábelt). Egy Honor 50 azonnal csatlakozik. Próbáltam már többfajta kábellel, de semmi.
    Alapvetően a telefon tetszene a szép kijelzője miatt, de szerintem ezek már nem igazán megengedhető hibák, főleg egy 200e-s telefonnál.
    Nálatok nem produkál hasonlókat?

Új hozzászólás Aktív témák