Új hozzászólás Aktív témák

  • 7Heads Drago

    veterán

    válasz Fall-N #65 üzenetére

    De olvasd a PH fórumot, mindenki a lassabb töltőt használja, akkor meg végképp fölösleges
    Ha ezt akarod látni ezt is fogod a többiek nyilván le vannak nálad tiltva. :) Jómagam is évek óta csak gyorstöltést használok és nem vagyok vele egyedül. Aki eddig nem Samsung vagy Apple user volt az eddig a gyári csomagban gyorstöltőt kapott és azt is használta. Sajnos jelenleg egyre több gyártónál már ténylég kimarad az adapter, miközben jó pár töltési szabvány van és gyártó cserénél van esély rá hogy másik töltőt kell beszerezni. Ez minden csak nem user érdeke... meg a földé se. (zöld környezet megóvása) És akkor még nem beszéltünk az egyre gyengébb kábel felhozatalról. A normális töltőre kell normális kábel is és nem is egy gyártónál ez rájuk van kihegyezve. Sajnos pont erre nincs egységes szabvány pedig pont itt lenne értelme. Pl a gyári Huawei kábelem a Huaweit gyorsan töltötte (P30-nál 40W), de Samsung telokat csak 10-20W közt. És ugyanez volt fordított helyzetben is. Ezt lepróbáltuk egy rokon S21 pro-jával. A Kínából rendelt kábelem is ami jó volt a Huaweihez, vicc volt a Samuhoz.
    Te Hama-t emlegettél, most hirtelen meg márkát váltasz. Érdekes termék lehet ha a neten nincs fent, csak a polcon: [link]
    Jómagam is Baseus töltőt használok, de itt nem erről volt szó.
    Szállítással együtt legalább 15.000 egy Gan töltő. Ehhez még jön egy átalakító mivel nincs benne jack, nincs tok és füles se. Ez így összesen szállítási költségekkel együtt legalább 100 euro. És akkor még meg lehet nézni hogy hány dobozunk lesz a végére és ez mennyire is zöld és mennyi felesleges üzemanyag ment a levegőbe mire mind odaért a userhez. Persze akinek semmi se kell ezekből az jól mert "elvileg olcsóbb a telo, miközben pont ugyanannyi vagy több mint előző évben a fullos csomag. És pont lesz@rom hogy Apple, Huawei, Asus, Samsung vagy Xiaomi a gyártó. És az is biztos hogy a userek döntő többsége ezekből egy vagy több darabot is használna, ha lenne.
    userek nagy részét nem is érdekli, csak rakja a telefont a töltőre.
    A gyors töltők meg csak azért fogynak el mert kell valami porfogó a polcra. Most az iPhonenál jártam úgy hogy bármit akartam rendelni minden elfogyott. Túlárazottan persze lett volna.
    Másik része, ha One UI vagy EMUI vagy más UI-n kell másnak beállítani valamit, rémálom megtalálni hova rejtették, mert totál logikátlan.
    A magad nevében beszélj. Nekem jó pár évig volt Huaweiem, Honorom és bármennyire is hajazz szerintetek az UI az Apple marha nehéz volt megszoknom. És nekem meg ez nem logikus. Pl. a gyári appok beállításait nem az appon belül állítod, hanem a beállítások menüben. Kb annyira hajazz az egyik a másikra, mint két okostelo kinézetre egymás mellé rakva. És mégis sokaknak egyik ronda, a másik meg álmai netovábbja. Én meg teszek a kinézetre (nőknél még csak-csak értem ezt), engem a praktikuság, törékenység és használhatóság érdekel. Nem bálba járok vele.

    [ Szerkesztve ]

    Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Új hozzászólás Aktív témák