Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Lackooo84 #32 üzenetére

    Nem tehetek róla, hogy az apple ennyit nevez "gyors töltésnek", és ilyen töltőt árul :DDD ... amire utalni akartam, hogy mindegy a töltő gyártója, a szabvány azonos PD, ami akár 130W (de lehet már több) leadására is képes szabvány.
    Lehet venni többféle töltőfejet amiből az olcsóbbak 20-30W-ig adnak "gyorstöltést" (applenak megfelel), de vannak 60-90W-os fejek is (bár értelem szerűen azok nagyobbak helyigényben is, meg drágábbak).

    3 éve egy 60W-os baseus töltőfejet használok kb mindenre. a telefonom és laptopom is arról tölt, de csavarhúzót, akkus pumpát, powerbankot, és a kutya világítós éjszakai nyakövét is arról töltöm (akár több dolgot egyszerre mert 3 portos), előtte se használtam egy telefonom gyári töltőfejét se (sose vettem ki őket a dobozukból, mert "minek"). (20W-os töltőm meg nincs, nem is volt, végkép nem apple cucc... valahol van egy 18W-os QC2.0 töltőm amit még az LG V20-hoz kaptam.. a telefon mellett a dobozában mert már nem használom a készüléket, de a töltőjét sose használtam annak se).

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák