Új hozzászólás Aktív témák

  • pojakcs

    senior tag

    válasz Papa-Georgo #38 üzenetére

    Hát bocsi, biztos tudatlan vagyok, de én már láttam vízzel működő autót...

    Én még sajnos nem. Olyat igen, amiben vizet adagoltak az üzemanyaghoz, de ez nem tekinthető kizárólag vízzel üzemelő autónak.

    Fizikát más soxor sokhelyen megdöntötték.

    Ez is igaz, de ezzel nem lehet igazolni egy, a fizika mai állása szerinti ellentmondást. Elég piciny esélyét látom annak, hogy eme fórumban tűnnek fel a majdani Nobel díj várományosai. Nem kizárt, de nehezen hiszem. :)

    Nekünk casládi házunk van, egy 24kw-os gázkazán van, közel 200nm-et fűtünk be vele és elég.

    Nincs is ezzel semmi gond. Gondolom normális a hőszigetelés, ami panel épületekre nem minden esetben igaz.

    Amúgy..bár sokan nem szeretik, van egy Egely nevü bácsi. Sokan azért fújnak rá, mert nem tudnak magyarázatot adni arra, amit nekik sikerült megdönteni fizikában...Persze, nem kell elhinned, ezt megint csak azért mondom, mert láttam élőben, saját szemmel, és hidd el értek fizikához.

    Olvastam én is tőle pár könyvet. Engen nem győzött meg, bár lehet hogy van valami a találmányiban ,elméleteiben. Lehet hogy x idő múlva, egy fejlettebb tecnológiai szinten, megvalósíthatóak lesznek az ő elvei szerint épült szerkezetek.
    Pillanatnyilag viszont nem erről van szó! Nyista NASA tecnológia ,mezei elektromos fűtőtest hőteljesítményéről van szó! Ide azért nem kellene misztifikációs tényezőket beiktatni! :)

    Üdv: Csaba

Új hozzászólás Aktív témák