Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz lapa #11033 üzenetére

    Én mondjuk 40 fokon szoktam mosni.

    Mindenhol energiatakarékos izzók vannak beszerelve - az, hogy áttérjek a LED-es lakásvilágításra, már csak idő* kérdése. A nagygépet kb. 2 hónapja be sem kapcsoltam, bár az is viszonylag kis fogyasztású alkatrészekből van összerakva. (Kétmagosított Sempron 140 ~ max. 45 W TDP, HD3650, ami mondjuk aktív hűtésű - a vinyók helyett jó volna egy SSD és egy legalább 640 GB-os notivinyó, az FSP 350PNF helyett 250HEN, csak mert kevesebbet fogyaszt, jobb hatásfokkal.)

    A dokkoló mondjuk szvsz fogyaszt rendesen a T43p-vel együtt, ezt szoktam az utóbbi időben desktopként használni. De ehelyett úgyis Flexview-es T42 lesz hamarosan, megnézem, mit lehet tenni Win 7 alatt undervolt-olás ügyileg.

    Igaz, szeretnék egy szünetmentes tápot, nem tudom, az mennyivel fogja megdobni a villanyszámlát, de panelban, mint amilyen nekem is van, a vacak hálózat és ingadozó áramellátás miatt egyre inkább must have beszerzésnek tartom.

    Ami nálam meglehetősen nagy probléma, hogy a lakás szigetelése kalap kakit nem ér, és nem most lesz pénzem megcsináltatni - ami van, az fürdőszoba felújításra fog elmenni. Talán jövőre befigyel a nyílászáró-csere, az sokat fog javítani, mert jelenleg csak szökik a hő a szar ablakok miatt.

    Ja és érzem, hogy megint kölcsön fogom kérni neduddkitől a fogyasztásmérőjét.

    * idő = pénz

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák