Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensei

    tag

    válasz dbius #32349 üzenetére

    No akkor a vaterás X300-ról:

    Nagyon szép állapotban van, karcolás nincs, a két sarok van alig észrevehetően megkopva. Selymes gumis borítása van, az ember ahogy kézbe veszi azonnal megszereti, érződik rajta a minőség, jobban össze van rakva, mint a T420si-m. A viszonylag gyenge CPU-ból szinte semmit nem lehet érezni, pörgős kis gép (persze az SSD miatt csalóka).

    Elemeire szedtem a gépet, hogy kitakarítom, mondanom sem kell, teljesen feleslegesen, szinte zéró por volt benne. Gyanús volt egyébként, hogy a gép alján semmiféle matrica nem található (még a nyoma sem), szétszedés után derült ki, hogy miért: A burkolat alsó része cserés lehetett, mert a belső részén lévő pecsét szerint 1,5 évvel újabb mint maga a gép. Ennek ellenére nagyon szépen volt összerakva, teljesen gyári szerelésnek tűnt, a csavarokon sem látszott semmi.

    Ami zavaró:
    A venti szinte állandóan megy, elég magas fordulaton, annak ellenére, hogy a CPU ~40 fokos. Biost frissítettem, procit némileg alulfeszeltem, helyzet sajnos változatlan, azt hiszem TPfancontol lesz az egyedüli megoldás. Esetleg X300 tulajok írhatnának ezzel való tapasztalatokról, megköszönném.

    Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

Új hozzászólás Aktív témák