Új hozzászólás Aktív témák

  • HThomas

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz _ak_ #3661 üzenetére

    Jaja, ahogy a Windows fejlődik úgy lesz egyre kevesebb szerepük a segédprogramoknak. W7 alatt vélhetőleg nem lesz pl presentation manager... mivel elvileg a 7-ben már felesleges lenne, bár azért van 1-2 olyan dolog amit a 7 nem tud alapból. Vagy a másik a client security solution és a password manager.. azt sajnálom, hogy jelenleg nincs 7-re, jó volt belőni pl a KeePass-t vele.

    Egyébként nem baj ez annyira, bár azért az lenne az igazi, hogy ha folyamatosan fejlesztenék ezeket és megpróbálnának jobbat csinálni mint ami a Win-ben van alapértelmezett lehetőség, megadva szoftveres oldalon is azt a pluszt amit a Thinkpad brand jelent(ett); nem azt mondani, hogy ott a beépített, használd azt és kész.

    A System Update-et a Lenovo anno meg meg akarta teljesen szüntetni, mivel túl sok erőforrást vesz el nekik (a folyamatos ellenőrzések miatt). Az lett volna az irányelv, hogy a user majd szépen nézegeti a honlapjukat ha frissítést akar. Egy időben meg is szüntették a System Update-et, aztán lett belőle nem kicsi felháborodás, végül visszahozták, csak az automatikus frissítés lehetőségét vették ki belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák