Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    Sziasztok,

    megvettem tesómnak egy G550L típusú szerkentyűt ... szerencsére a diszkrét vga-s daraboknál nyoma sincs a nemrég említett venti zajosság problémának, teljesen hűvös a gép és ha be is kapcsol a venti, nagyon kulturáltan teszi. Összességében jól összerakott vas benyomását kelti, a kijelző kimondottan tetszik (azért a T60-at nem adnám oda érte, de tényleg pozitív csalódás) Lenne viszont 1-2 kérdésem:

    1. A free Win7 program keretében akartam rá rendelni egy win7-et, de mint kiderült, Home Basic Pistára nem érvényes a dolog. Ha azt mondom, h Premium van rajta és megjön a lemez (ismerősöm megrendelte ugyanilyen vasra) akkor mi lesz, nem fog települni mert nem egyezik a két verzió?

    2. 5%-os telep töltöttségnél hibernálná magát a beállítás szerint, de csak annyit látok, h a kijelző sötét lesz, a gép megy tovább és sehogy sem tudom visszahozni, ki kell kapcsolni hosszan nyomva a kikapcsoló gombot. Viszont azt hallottam, h a Pistán már műxik a hibernálás, akkor mi a szösz lehet, keveset várok? Mennyi ideig kellene hibernálja magát? (sosem használtam Pistát)

    3. Alacsony töltöttségi szint alatt telepről 20 másodpercenként kellemetlen hangon sípol a gép, ráadásul nem is halkul a hangerőgombra, csak néma állásnál hallgat el, 1ébként konstans elég kellemetlen hangerővel csinálja. Ez mi a szösz, hogy lehet kikapcsolni? El nem tudom hinni, h ez így normális...

    [ Módosította: bwoay ]

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák