Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz totron #79020 üzenetére

    Nem csak korrekt infókból állnak a google találatok, ezért akartam megbizonyosodni.

    A panelook.com nevű oldalon keress rá, ott korrekt infók vannak.

    Folyamatosan forgó ventire BIOSdowngrade-t javasoltak, volt már valakinél ilyen probléma, ami ezáltal megoldódott? Hogy megy egy ilyen downgrade, egyszerűen USB kulcsról?

    Mehet pendrive-ról is, ha az iso-s változatot töltöd le és beboot-olsz a penről. Egyébként élek a gyanúval, hogy a folyamatosan forgó venti leginkább annak köszönhető, hogy BSD alatt (ha még mindig az van a T500-adon) nem az igazi alapból a power management; lehetséges, hogy állandóan maximális órajelen járatja a procit. Én először ennek próbálnék utánajárni.

    Az egyInteles verziónál lehet-e állítani, hogy a videokártya a rendszermemóriából mennyit foglaljon le magának? Kicsit sokallom az 1 Gb-ot.

    Nem lehet állítani, de azt hiszem, mind Windows, mind Linux alatt megoldja a rendszer, hogy igény/grafikai terhelés függvényében állítgatja dinamikusan a GPU-nak adott rendszermemória méretét. Megint csak mintha valami driver/GPU-kezelési hiányosság lenne itt nálad (feltéve, hogy BSD van még a T500-adon).

    RoboGuru:

    Mondjuk lehetne gyorsabb, meg Ivy Bridge támogatás

    Üzleti szempontból eléggé öntökönlövés lett volna Lenovótól, ha ezt megoldják. Amúgy azt hiszem, az Intel maga sem ad támogatást a QM67 chipset esetén az Ivy Bridge procikra. Desktop-vonalon ugyanezt csinálták a Q65 chipsettel, amire amúgy sok brand workstation gép épült.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák