Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli986

    tag

    Köszönöm a segítségezt a t410 password-el kapcsolatban.
    Egy kérdésem lenne még.
    Egy lenovo R500-at használok,már pár éve,tudom,hogy nem mai darab,de nekem a dizájn és a teljesítmény is tökéletesen megfelel,már ott tartok,hogy bármilyen más gép akad a kezem közé ami nem thinkpad t,r széria zavar.
    Lényeg a lényeg a gép egy T6570 processzorral került hozzám és idő közben feleslegessé vált egy meghibásodott gépezetből egy P7570.
    Néztem a cpu support listákat,nem találtam sehol sem,de ennek ellenére mégis belepróbáltam,mivel a 2,1GHz helyett 2,26GHz, 2MB helyett 3MB cache és a 35W helyett 25W TDP igéretesnek tűnt.Leginkább az utolsó paraméter miatt érdekelt a dolog,hátha még egy kis plusz időt ki tudok csikarni az egyébként is jól működő akkumulátoromból.
    Amit tapasztaltam,hogy biosban látta egyből a cpu-t,de a win 8.1 rendszer tulajdonságaiban továbbra is a T6570-et írta 2-3 újraindulásíg,majd őrült módon használta valami.Egy böngésző mellett 40-60% cpu használatot tapasztaltam és melegedett is rendesen a cucc 60-70 fokig elszaladt,míg processzor csere előtt 42 fokot tartott stabilan.
    Letöltöttem minden automatikus frissítést,mert néhány helyen azt írták,hogy az svchost.exe az update miatt zabál ennek eredménye az lett,hogy most 10-15%-ra visszaesik,de bekapcsoláskor pár percíg ismét tartja a magas cpu használatot és melegszik is a gép a fent leírt értékekig.
    Tapasztalt már valaki hasonlót,normális még ez az érték?

Új hozzászólás Aktív témák