Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Francia91

    veterán

    válasz FoxiestFox #118029 üzenetére

    T500-ason próbáltam decemberben, akkor nem tudtam működésre bírni a VGA váltást, csak maximum Windows 8.1 alól.
    Gondolatom szerint egy kutya a W500-assal a helyzet, tekintve, hogy 99%-ban ugyanaz a két gép. Még idén tavasszal kezeim közé kerül a T500-as (családban van, én telepítem és tartom karban, ha bármi van vele), akkor nekifutok még 1x, és írok ide, ha nem felejtem el

    "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz FoxiestFox #118029 üzenetére

    T500 / W500 @Windows 10.
    Switchable graphics sajnos nem megy már, semmilyen trükközéssel nem tudtam összehozni, úgyhogy BIOS váltogatás lehetséges csak.

    Minden más működik, nagy részét a drivereknek felteszi a Win ahogy szokta, egyedül a kártyaolvasó (Lenovo EOL-ról letölthető), és az FPR driverét (Lenovos nem jó, a Dell-félét kell letölteni), kellett külön feltenni, illetve tettem fel egy haxolt drivert az Intel grafikához, hogy legyen Intel Graphics control centerem.
    Mókás amúgy, hogy itt nem ment alapból az FPR, míg pl T60-on és T61-en igen.

    Egyelőre 7-essel használom tovább, de próbaképp áttettem bele egy belakott Win 10-es SSD-t, ami előzőleg az Intel grafikás Frankenpadban volt évekig.

    Sej de jó gépek ezek, kíváncsi vagyok, hány év van még bennük ilyen használattal.
    Ebben a W500-ban van most egy 6 cellás Pana egész használható állapotban, 2-3 óra között elvan vele még a 10-es alatt is böngészés közben, és ezt még egyelőre nem is alulfeszeltem.
    Fan mozdulatlan, alja alig langyos, minden, amit hallani lehet, csak az alig használt tömör aljú ALPS billzetének erotikus pöttyögése, ahogy ezt gépelem :C

Új hozzászólás Aktív témák