Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dyuri

    csendes tag

    válasz SaGa59 #297 üzenetére

    Hello,

    en a #2-es megoldast javaslom, ha jol tudom tobb firmware is tamogatja a Teensy 3.1/3.2-t (pl. a hasu fele tmk, vagy a haata fele kiibohd). A gep fele mindig scan kodok mennek, de tipikusan nem egy, hanem ahany gombot nyomsz eppen (persze ha megfeleloen jo a matrix, es tud eleg rollovert a firmware). Ő betu leginabb ugy lesz, hogy a megfelelo billentyuzet kiosztast (mondjuk a magyart, vagy valami sajatot) beallitod az oprendszerben, es ilyenkor (magyar eseteben) a Shift + [ gombok egyuttes lenyomasakor letrejon. Azt meg tudod csinalni firmware-ben, hogy egy gomb (vagy barmilyen kombinacio) lenyomasara tobb scankod menjen el.

    Az altalam emlitett firmware-eket nem kell ujrairni, egyetlen "kioszas" filet kell modositani, hogy testre szabd a kiosztasodat.

    Nekem teensy (2.0) van a billentyuzetemben, nincsenek a "foldhoz huzva" a labak. Ilyen lehuzast meg en sem hallottam, felhuzast igen, de azt sem billentyuzeteknel. Bar lehet valami ilyen trukkel probaljak kikuszobolni azt, hogy a kapcsolo "pattog" es rovid idon belul tobbszor nyit/zar, amikor megnyomod (nem jut eszembe a jelenseg neve), erre maguk a firmware-ek is oda szoktak figyelni.

Új hozzászólás Aktív témák