Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N9vem

    csendes tag

    válasz atomanti19 #929 üzenetére

    Valószínűleg az lesz az a láb. Ha le lett öntve akkor ki kéne mosni de az elég saját felelősségre dolog. A gond a cukros üdítőkkel van. Az alkohol nem oldja cukros léket ezért meleg vízzel (egy két csepp mosogatószerrel nem kell több bele) kell kimosni, a kapcsolókat is meleg víz alatt megnyomkodni jópárszor. Utánna sima meleg vízzel kiöblíteni. Majd óvatosan kirázni és ugyanezt etil alkohollal vagy isopropil alkohollal is megtenni. Az alkohol segít elpárologni a víznek.
    Egy napot kell utánna szárítani szobamelegen.

    A láb forrasztása ha látszólag nem törött akkor szerintem kevés esély van rá hogy rossz legyen. Ha megnyomod erősebben a kapcsolót és nem emelkedik ki a forrasztás akkor valszeg rendben van. Mondjuk lehet hogy felold a meleg valami mocskot és attól jó lesz.

    Szerintem valami retek miatt letestel valahova az a sor ezért nem érzi High nak a controller.

    Ha jó kezed van simán meg tudod forrasztani egy vékony vezetékkel és áthidalhatod, elviekben nincs ott már más komponens de ha továbbra is letestel akkor lehet nem oldja meg a problémát. Esetleg belemérhetsz ellenállás állásban a többi láb és a hozzátartozó oszlopok közé hogy van e ott ellenállás de nem hiszem hogy lennének.

    Szerintem próbáld meg áthidalni és ha stabilan jó akkor megkínálod kis meleg ragasztóval és kész. Ha nem stabil vagy ugyanúgy semmi eredmény akkor megpróbálhatsz valami drasztikusabbat is.

    Eladó: 30%-os, 40%-os, 60%-os mech. bill-ek, egyedi nyákok.

Új hozzászólás Aktív témák