Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz doooo #5 üzenetére

    Már miért ne lenne? Nem emlékszel anno mikor az Avatar ment a moziban? Mindenki ezt akarta látni, rekord bevétel, megreformálta az egész moziipart, TV ipart, aztán szépen eltűnt a süllyesztőbe.

    3 éve a csapból is a Bitcoin folyt meg a többi szuper altcoin. Mára kvázi tetszhalott. Mikor láttál utoljára hírt a mainstream médiában róla? És az NFT-ről?

    Ez az AI őrület a legújabb amivel minden hülyeséget el lehet adni. Aztán az ezzel hirdetett dolgoknak semmi köze az AI-hoz :DDD
    Egyedül a Photoshop generative fukciójában látok tényleges lehetőséget de azt se fogja tudni az átlagember használni, vagy ha tudja akkor is látszódni fog rajta hogy amatőr csinálta és nem profi.

    Erről a chatelő programról meg annyit hogy vagy 6 éve regisztráltam egy vezető amerikai céghez, ott már akkor volt chatbot. Megértette amit kérdeztem és kikereste rá a választ az adatbázisából.
    Ez kb annyival tud többet hogy nagyobb az adatbázis, meg át tudja fogalmazni. Cserébe hazudik és a legutóbbi hírek szerint rohamosan butul. Bár ez várható volt hisz most az emberektől "tanul" és biztos van aki direkt hülyeséggel eteti.
    Amúgy meg adatvédelmi szempontból megnézném én ezt a dolgot, mert aki hónapok óta beszélget vele arról már konkrét személyiség profilt lehetett kiépíteni :P aztán meg azon van a sírás hogy a Facebook lehallgatta a beszélgetést mert épp nyaralós hirdetéseket ajánlgat.

    ---
    Ja meg az orvoslásban hallottam jókat róla. De ott megint nem vagyok benne biztos hogy ez AI vagy csak sima mintázatfelismerő program.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák