Új hozzászólás Aktív témák

  • csakdzsó

    tag

    Üdv!

    Egy vevő az Iponon írta:

    "Végre működik...
    Ez volt a 3.dik rendelt alaplapom, az előzőeket nem az Iponnál rendeltem, az elődje az Asus Rog Strix Z690 Gaming-E hibás volt és az utána ugyanilyen következő generációs rendelt Asus Rog Strix Z790 Gaming-E is hibás volt (folyamatos kék halál, memóriahiba). Fél évet vesztettem az Asus hibás termékei miatt, hibakeresés, próbálgatás, ide-oda vinni, (1,5 hónap procedúra az Asus szervíz) mire össze tudtam rakni az új munkagépem. Ehhez vettem egy i9-13900KF procit, ezenkívül rajtam maradt egy i9-12900KF proci amit még a Z690-hez vettem amit el kell adjak, azért vettem a 13. generációsat, mert itt már 5600 az alap tuning nélküli ram sebesség és az előző Z690 lapnál XMP ram problémáim is voltak.
    Az Iponnál szakszerűek és kedvesek voltak, átvétel előtt volt lehetőség kipróbálni és végre működött a 3-dik alaplap. Vittem procit, ramot, ssd-t, videókártyát amivel megnéztük, amiket előzőleg már bevizsgáltak és azok nem voltak hibásak."

    A 12.gen intelek nem bírják a ddr5 ramok sebességét?

    köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D

Új hozzászólás Aktív témák