Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #TOTTI

    őstag

    válasz krammerka #1895 üzenetére

    Igen én ilyen esetbe szoktam igazságot osztani... pl ha egy sorban megy az araszolás.. a másik sávban meg a sok pofátlan előz.. miért van az hogy 100 autó tud egy sorban 1-2 merci a másikba.. azt szoktam csinálni hogy a másik sávban araszolok.. A másik dolog meg.. ha levillantanak autópályán megyek mondjuk 140el.. akkor utána megyek bár a caddynek a vége olyan 155 de az opelnak 210 megvan.. tud meglepetést okozni...lehet hogy én is hülye vagyok mert felveszem a kesztyüt de megérdemlik a rossz érzést.. és ilyenkor én is az a köcsög vagyok aki rááll a másik seggére és levvillantja.. alapból nyugodt vagyok.. de ami mostanában folyik az utakon az már nem száz... kb 7-8ezer kilométert megyek havonta.. van tapasztalatom... remélem divat lesz jó autóval is normálisan közlekedni nem nagyképűen..

    Bocs korán van remélem értitek a mondandóját.. mert én kevésbé..:)

  • kételkedem

    addikt

    válasz krammerka #1895 üzenetére

    Későn nőtt be a fejem lágya, de a mostani büntetési tételek bevezetésekor azt mondtam, hogy a megengedett sebességre 5-10 km/h-t rakok legfeljebb. Kis keresetű ember ne száguldozzon. /nagy keresetű se, főleg ne lakott területen/
    Pénteken lámpás kereszteződésben történt: két gyerekkel és asszonypajtással zöldet kaptunk a gyalogátkelőn. Mellékutcából jobbra fordulva csikorgó kerekekkel indult egy fiatal versenyző, azután blokkolva fékezve megállt a gyerekeimtől fél méterre. Én meg megköszöntem, hogy nem ütötte el őket!

    Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Új hozzászólás Aktív témák