Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Foglalt név #5354 üzenetére

    LOL
    Én egy kajás cégnél melózok. Ha egy ügyfélnek gondja van a kajával és vagy a szállitóval nem a tulajdonoshoz, még csak nem is a cégvezetőhöz küldjük. Van arra megfelelő személy. Tehát ez, hogy beszéljünk Parcival nem állja meg a helyét.

    A dohányzásos téma sem kerek. Ugyanis nyilván a lakásomban én sem dohányzom, dohányos ember lévén sem. Viszont ha lenne egy vendéglőm és nem lenne dohányzó rész nyilván lőnék egy jó nagy öngólt mivel az emberek 50%-a dohányzik.
    Mert más a személyes véleményem és más az mit diktál a piac, az ügyfelek, fogyasztó.
    Hiába nem szeretem a spenótot a vendéglőmben mégis rendelhetne az ember.

    A sítilussal nincs baj. Én is azt szoktam mondani mikor szólnak, hogy srác sz.r a stílusod, hogy legalább van. De a bíró sem viccel a ítélet hirdetéskor, hogy a büntetés chibo (a legtöbb mi adható).

    Illetve ami eszembe jutott. Miért nem lehet a totyik bant bevezetni. Mondjuk én értelmes, kedves arc vagyok. De mégis a melegszendvics totyikba mindig össze ütközésbe kerülök valakivel. Amúgy nem jellemző rám ez, de ott mégis mindig akad valami.
    Most ugye a képlet, kicsi ban, nagy ban, majd végleges tiltás.
    Az én elképzelésem szerint pedig lenne kicsi ban, kicsi totyikból tiltás. Ha nem müködik közepes ban, végleges totyiktól tiltás.
    Arra szeretnék még választ kapni, hogy miért nincs 1 év ban, miért csak teljes eltiltás van?

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák