Új hozzászólás Aktív témák

  • RexpecT

    addikt

    2000. év elején kis városunkat(Hajdúböszörmény) is elérte a szélessávú internet.Mivel sok helyen nem volt adsl ezért egy hajdúböszörményi cég arra az elhatározásra jutott, hogy ők itt nekünk mikruhullámú internetet fognak szolgáltatni.
    Sajnos az a baj , hogy azóta is csak próbálnak szolgáltatni.Eddig az volt a probléma , hogy magas pingek mellett sok időre kiesett a szolgáltatás(honlapjukon megadott 96 % os rendelkezésre állás egy vicc).Most nagy fejlesztések révén lettek új szerverek a pingek jobbak lettek(már akinek).
    Ennek ismeretében én idén novemberben már ingyenes internetet kötöttem nálluk(2 év - saját wlan eszköz - egyszeri 6000 ft-os regisztrációs díj) mindez 128 kilobit/sec gyorsasággal korlátlan felhasználással.Viszont ők most kitalálták hogy az internet egyenlő a 80-as porttal (gyakorlatilag a böngészés) a több programot (Msn, internetes játék , torrent) letiltanak.
    De kérdezem én milyen alapon? Internet = böngészés ? Mert akkor itt valami új fogalmat kell létrehozni.
    Tegnap hogy tudjam ezeket a programokat használni ezért befizettem 2000ft -ot amivel 0,6 mbit/s gyorsasággal jönne az internet.Csak jönne mivel a sávszélességem maradt a régi.
    Természetesen a 0-24h ügyfélszolgálat csak munkaidőben működik.
    Köszönjük szépen!

Új hozzászólás Aktív témák