Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Blyan #44039 üzenetére

    nagyon kicsi a kulonbseg, sot vannak helyzetek (pl. oldalrol torteno bevilagitas) amikor I5 kameraja lila "aurat" jelenit meg a feny korul mig I4S eseten ez nincs. Talan az az oka, hogy a laposabb keszulek miatt a keperzekelo szenzor kozelebb kerult a kamera kulso uvegehez...de mindegy is, a jelenseg fennall.
    En tobb fejlodesre (nem feltetlenul pixelszam) szamitottam volna, de mar apple-nel is sporolnak a fejlesztesekkel, hogy a kovetkezo modellen majd arra gyurjanak ra, es mast hagyjanak ugy ahogy az elodben volt (ha pl. 1giga ram lesz I5S-ben is, akkor az is "hiba" lesz ...persze direkt betervezett... mert az ujabb ios-eknek folyamatosan tobb fog kelleni, es 2 evnel tovabb a szoftveres tamogatas is folosleges, mert jocskan csokken a hasznalhatosaga a regi keszulekeknek az ujabb szoftverekkel).
    Elkanyarodtam, de a lenyeg, hogy fenykepezes teren I4S jol megallja a helyet I5 mellett is tenyleges nagyobb kulonbsegek nelkul. Szamomra nincs is kulonbseg a ketto kozott annyira csekely az elteres.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák