Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz David89 #18989 üzenetére

    "tehát nem jár érte semmilyen állami ellenszolgáltatás," Látszik, hogy fingod sincs róla. Minimál nyugdíj van benne és amíg főállású kisadózó vagy addig eg.biztosított vagy. (a havi 50.000 Ft-osnál, 25.000 nél nincs mind egyik sem)
    Amúgy, idehaza aki 30 körül van és a magyar államtól bárminemű nyugdíjra számít majd 30-40 év múlva az egyszerűen hülye. Továbbá az egészségügy sincs azon a szinten, hogy ne keljen magánba elmenni ha van miből.
    Tehát Magyarországon élőknek amiket te érveknek hozol fel az nem releváns. Így is kell magamnak nyugdíjra félretenni és így is kell magán egészégügyre költeni, csak vállalkozóként legalább lehetőségem van rá. Aki meg tud/akar az menjen külföldre bár személy szerint kint élve is inkább vállalkoznék mint bejelentve lennék.

    "Több címre történő számlázásba biztos, h nem megy bele egy német cég."
    Nem több címre, hanem több entitásként számlázok be... és de megy, nem is kis cégek mentek már bele.

    "Az ha kft-ből vki hogy ügyeskedi ki a pénzt, abba most megint nem mennék bele,"
    Az, hogy mi ügyeskedés azon, hogy bejelented magad minimálbérre a saját KFT-dbe, vagy költségelsz cégre bármit amit X%-ban munkára használsz/hatsz... azt végkép fel se fogom.
    De ne is menjünk bele mert szerintem...
    ..."azért hallgatnék azokra, akik 5+ éve"... mert hihetnél annak aki 5+ éve csinálja jogilag teljesen helyesen és nem ügyeskedem, hanem kihasználom a adó és egyéb törvény adta lehetőségeket, ami mindenkinek adottak btw.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák