Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warlock_42

    senior tag

    válasz Fejv@dászLány #341 üzenetére


    ''Úgy tűnik nem tisztult le benned, mit is akarsz dolgozni ''

    Úgy tűnik rosszul fogalmaztam. Nem jókedvemben mentem fémet pakolászni, hanem mert nem volt más. Azt, hogy mi szeretnék lenni már tíz éve tudom, ennyi ideje foglalkozom számítógépekkel. Most annyit változott a helyzet, hogy inkább itt döglök meg (elnézést a kifejezésért) de nem vagyok hajlandó más munkakörben elhelyezkedni, mint amit szeretek/nék csinálni. Főleg miután x emberke akiket én segítettem át a vizsgákon marha jól keres a semmit nem tudásával. Sajnos nekem nem ülnek jó helyen a rokonaim.

    ''Nagyon pesszimista vagy!''

    Sajnos ilyenné tettek az évek. Amikor belecsöppentem ebbe az egészbe még nagymenő szakma volt, ma meg megélni sem tudok belőle.

    ''lehet szeretni az országot!''

    Csak nem nekem. Erről tényleg nem óhajtok vitatkozni, de én az emberek mentalitása miatt nem szeretem. Rengeteg a buta és bunkó ember, a tudás megbecsüléséről meg ne is beszéljünk.

    Egyébként eddig kb. tizenöt helyről rugdaltak ki (szépen persze) a nincs diplomája, jogosítványa, kocsija, stb... szövegekkel.




    What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

Új hozzászólás Aktív témák