Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz HoTaZo #13042 üzenetére

    Teljesen igazad van, csak a körülmények ugye...
    Tudtam, hogy le van zárva az út, mutatta a Tomi. De kb 4 km lezárást mutat, és a kereszteződésig nem tudhattam, hogy hol... de utólag átgondolva, nyilván azért volt a rossz út megadva, hogy azon jöjjek. Csak ezt senki nem mondta nekem, és a cégnév is rossz volt...
    De nem egész két órám maradt 135km-erre, és négyig ide kellett volna érnem. Onnantól, hogy a gyerek átküldte az első üzenetet (amiben a leírtak álltak), majd a másodikban legalább az irsz-t és a várost pontosan megkaptam, a beszélgetés után a tag elérhetetlenné vált. Nekem meg vezetnem kell, figyelni erre a sok birkára itt, lehajtóra, korlátozásra, stb. Két 10/14es nap után voltam, Pénteken, bundáson jöttem borulékony áruval, ami ráadásul kurva drága is, és már a felrakón mondták, hogy hiába kötöm le, nagyobb erőre simán elborul, 2 db egy lakás ára, 6 egy kertes házé, és volt rajtam 22.
    És erre bejött ami bejött. Keresgethetek vezetés közben (ahogy tettem is), de komolyabban belemerülni az meg fáradtan rizikós. Nekem legalábbis túlzottan. És úgy, hogy toltam neki, 10 perccel zárás előtt értem volna ide... amit ha a kerülőn teszek, akkor pont itt lennék ahol most vagyok, akkor is ha tudtam volna erről.
    Gondolom így azért jobban átérzed a helyzetet.

    Egyetértek azzal is amit az offban mondasz, de nekem ez az egyetlen ország amivel nem bírok zöld ágra vergődni. Semmi mással nincs bajom, csak ezekkel. (Meg valamennyire a szlovénokkal). És a beszólásokkal, fellengzős viselkedéssel, stb... nekem nem szimpik. Tettek érte hidd el, és ez a történelmi tényekről teljesen független, saját tapasztalat.

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák