Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz X2N #127470 üzenetére

    Ugyanúgy 11 sebességes.

    És kb. itt véget is érnek a hasonlóságok (meg amúgy van 12 sebis NX Eagle). Gondolom nem úgy szoktál összehasonlítani két bringát hogy mindkettőnek két kereke van, szóval végül is ugyanaz.

    Ugyanaz a különbség mintha összehasonlítanál bármilyen másik olcsóbb és drágább szettet.
    Az XT szimplán jobb minőségű, megbízhatóbb, jobban működik, precízebb, jobb anyagokat használnak, és itt még nem azért fizetsz mert 1.5 grammal könnyebb az alatta lévő szetthez képest. (És mielőtt meggyanúsítana valaki hogy Shimano fanboy vagyok, van Rival 1 szettem is)
    Az NX egy alsókategóriás "műanyag" szett. Nem véletlen hogy olcsóbb, és nem véletlen hogy a SRAM legolcsóbb 1x szettje. Persze működni működik, de ha az a lényeg akkor Tourney-t kell venni.

    Az XT megfelelője a GX lenne, de az már 12 sebinél tart (mint mondjuk az NX is).

    Szuper ez a Cube váz, csak megint mire felépítenéd ugyanúgy mint a gyári felszereltség tuti hogy drágábban jönne ki. Ha meg olcsóbb kell akkor olcsóbb komplett bringát kell nézni, ilyen egyszerű a történet.
    A használtból lehet hogy hónapokig nincs méret (bár ritka), de ezeknél az új vázaknál is alig van méret... És ez mindenhol így lesz, nem csak ezeknél a Cube vázaknál, mert ilyen árakon csak agyon akciózott, megmaradt, bontott vázakat fogsz látni.
    Amit kifelejtettél hogy a megmaradt cuccok akciózása nem csak vázaknál szokott előfordulni, hanem komplett bringáknál is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák