Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz 6030D #133389 üzenetére

    Inkább a rideren volt a hangsúly, nem a pályán. Az azért gyorsan kiderül, hogy nem jön zavarba, ha egy helyben kell állni és pár cm-t mozgatni a gépet közben.

    Abban igazad van, hogy totál más a környezet, viszont azt azért nagyjából látjuk, hogy jjeahh merre mászkál. Úgy látom, hogy a technikásabb lefeléket is bevállalja, ott pedig nem túl jó dolog, ha nincs meg minden készség a biztos irányításhoz. Az egyik fórumtárs is most váltott taposóra az AM gépén, miután odaadtam neki a régi pedálom egy próbára.

    https://barbieripnk.hu/

  • ZolkoW

    őstag

    válasz 6030D #133389 üzenetére

    Szerintem ez lehet, de talán korábbi, mert kicsit több benne a zöld: [link]
    alul a merevség skálán mondjuk nem túl előkelő, ami tartozik hozzá... :F
    Viszont amúgy kifejezetten kényelmes, már első felvételkor volt olyan, mint más cipőm kitaposva.

    (#133391) jjeahh : az 520-as Shimanó egyszerűen elpusztíthatatlan, én nem is megyek sokat, szóval tőlem nem hiteles, de másoknak tudtommal soktízezer km-eket bírnak. Szóval az mondanám, nyugodtan kezdj azzal, _HA_ valaha áttérsz. Egyedül súlyban nem világbajnokok, de tényleg nagyon bírják.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

  • trialboj

    őstag

    válasz 6030D #133389 üzenetére

    Megállni nyilván nem szeretnék, viszont pont attól félek, hogy lassulni sem tudnék, mert hátul alig lesz tapadás, ha meg az elsőt húzom, orra eshetek(pontosabban ettől félek), már ha lesz az m7000nek annyi ereje, hogy valóban lassítson.
    Nyerget leengedni nem opció, tavaly rátévedtem egy hasonló útra, ami lazán indult, viszont a vége felé, már annyira ráültem a kerékre hogy a nyereg szinte a mellkasomat érte, ott érzetem hogy orra már nem esek, de alig tudom uralni a bringát, mert a nyereg útban volt.

    Sok helyen mentem már ami meredek volt, de ez most valamiért megugorhatatlannak tűnik, lefotózni nem lehet, semmit nem ad vissza, lentről egyszerűnek tűnik, de a tetején állva, és elképzelve mennyire alacsonyan lesz az eleje mégis ijesztő, talán nem véletlen hogy nem vezet kitaposott út a tetejéhez, csak az alján van lejárva a gaz, és nyilván az sem a bringások által.

    Még barátkozom vele egy kicsit, talán mégis jó ötlet lenne elsőnek leengedett nyereggel kipróbálni, majd ha már komfortosan megy akkor rendesen (ahogy a nagyok :) )

    (#133406) jjeahh
    Bunnyhopp xc-n nem opció, kb arról szól hogy seggbe vered magad a nyereggel. Ahhoz már dropper kell, különben szinte semmit sem tudsz megugrani. A magas nyereg egy átok, és egyben áldás :) De aki XC-re droppert rak, az már komoly arc, vagy állandóan ugrálna (tehát nem jól választott bringát) vagy olyan komolyan tolja, hogy indokolt. Ezek közül, én egyik sem vagyok, ezért nem is gyors lazítós a bilincs.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák