Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz frango13 #144020 üzenetére

    Nekem literes van és nem érzem túl nagynak, néha még ez is kifogy idő előtt, így egy forrást útba kell ejtenem újratöltéshez, bár Miskolc környékén a hegyekben ez nem igazán probléma :)

    A kulacstartót viszont le kellene cserélnem, mert a felső támasztó részen van egy "pörgettyű" ami menet közben a rezgésnek köszönhetően fémesen zörög :(

    Más:

    Tegnap jöttem lefelé a Bánkúti úton és olyan hang jött a vázból, mikor meg van repedve...gyorsan megálltam, körbenéztem a bicót, körbetapogattam, de semmi különöset nem vettem észre. Elkezdtem gurulni, de ismét jött a hang, tehát megálltam ahogy az előbb, de most sem vettem észre semmi problémát. Elindulva ismét jött a hang, de közben a vádlimra pattogott valami. Na satufék és nézem a hátsó kerékre rá van tapadva valami. Leszedem, nézem, eléggé aszfaltszerűnek tűnik. Körbenézek az úton és látom, hogy betömködték a kátyúkat. Ehh..én meg azt hittem a váz megadta magát, közben az apró aszfalt szemcsék tapadtak a gumira, majd a centrifugális erőtől dobálódtak lefelé és zörgették a vázat. Nem is mertem engedni neki lefelé nehogy még a végén leverje a festéket a vázról.

    Kíváncsi leszek ha már most egész útszélességben mindenfelé "aszfaltreszelék" volt meddig fog tartani a kátyúzás :F

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák