Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz imyourfriend #14902 üzenetére

    Mi sem kérünk pénzt, abszolút segítőkészek vagyunk, de ettől még tényleg baromi idegesítő tud lenni ez a sok kerékfújkálás. Sok esetben oda is adjuk neki a pumpát, hogy fújja fel, de mindenkinek nem nyomhatod a kezébe, a legtöbb anyuka mire egy kereket felfújna én felfújok 5-öt.
    Abszolút jó szándék van bennem és az összes munkatársamban, de ezt a szitut csak akkor értenéd meg ha ebben a közegben dolgoznál. Mi még megoldjuk, vagyunk is páran az üzletbe, de hidd el aki kiírja azt, hogy 50ft vagy 100ft a kerékfújás az nem azért írja ki mert le akarja húzni az embereket, hanem mert nem győz ezzel foglalkozni és talán így lemorzsolódik egy jó néhány ember, aki csak ezzel nyaggatja az üzletet.

    Zola007: Én ilyet, hogy a helyben vásárolt kerékpárt pénzért állítják be, maximum tesco és auschan kaliberű helyekről tudok elképzelni, ahol ugye így is van, persze nem ott állítják be, hanem elküldenek szakszervizbe mert ők nem tudják. A gari meg csak úgy érvényes ha szakszervizben van beállítva a kerékpár, ami ugye beállíthatatlan. :) De még így is van aki ott vesz kerékpárt, amire csak annyit tudok mondani, hogy meg is érdemli. :) Megérdemli, hogy a kerékpárboltosok elhajtsák a francba amikor beállít azzal a közveszélyes tákolmánnyal, hogy állítsák be, aztán nem elég, hogy elcseszel azzal a vacakkal 1 órát, még utána neked fogja visszahordani a tescobike-ot, hogy gariba csináld meg megint, mert nem jól állítottad be a beállíthatatlan bicaját. :) Ha létezik is olyan kerékpárbolt ahol a náluk vásárolt bicaj beállításáért pénzt kérnek, azt jó messziről el kell kerülni, mert ott valószínű nem csak az a gond.
    Egy normális kerékpárboltban nem csak, hogy ingyenes az első beállítás, de még a második is az, mert külön elmondjuk, hogy 100km után hozzák vissza után állításra, ellenőrzésre.

    Xantomas: Persze értem, de te értsd meg a másik oldalt is. Nem is a hozzád hasonlókkal van a gond, hanem azokkal az anyukákkal akik odajönnek 4 bicajjal, hogy na akkor pumpáljuk már fel legyünk szívesek. Nem útközben eresztett le, vagy mit tudom én, hanem otthonról hozza, ezekre azt tudom mondani, csesszék meg, vegyenek egy sz@ros pumpát és fújja fel a férje vagy a szomszéd, meg lehet ezt oldani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák