Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Jorus #14907 üzenetére

    Idáig még mi is adtunk, meg barátságos hozzáállás amit írsz, de szerintem egy valamire való kerékpárosnál van szerszám is, legalább a legszükségesebb. Én is nagyon régóta bicajozom, de még nem volt pofám kerékpárboltoktól szerszámokat kunyizni, illetve egy helyről igen, de annak a tulaja gyerekkori barátom és azzal se éltem vissza.

    Zola007: Az remek, akkor oda se kell menni kerékpárt vásárolni. Biztos van még rajta kívül más is aki nem kér érte pénzt.

    Solad: Pontosan, más az, ha odajön egy pórul járt kerékpáros segítségért, meg megint más az aki lusta arra, hogy a gyerekeinek felpumpálja a kerékpárját otthon, illetve egy sz@ros pumpát nem hajlandó vásárolni magának.

    Lasali: Az akkor is nagyon nagy pofátlanság ha pénzt kérsz egy ott vásárolt bicaj beállításáért, egyébként meg nem csak az olcsó bicajokkal lehet gond. Én rendszeresen találkoztam fél milliós gépeken olyannal, hogy az egyik tárcsafékben annyi olaj volt, hogy markolatig tudtad húzni a kart, míg a másikban meg túl volt töltve úgy, hogy meg se moccant a kar. Akkor most kérjünk pénzt az új bringa fék szervizéért vagy mi? :) Ezek mind olyan dolgok amiknek bele kell férniük a bizniszbe, ez a szakma ilyen. Egyébként meg épp ezért kell konténerrel közvetlenül a gyárból rendelni kerékpárt, persze ez nagyobb pénz befektetés, mert a kis konténer 120 db, de az árrésed is nagyobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák