Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #189721 üzenetére

    Red Bull azért jó, mert csak 2 deci, és iszonyat mennyiségű koffein van benne, ráadásul az íze is elfogadható.

    Napi folyadék-, és ásványi anyag mennyiséget én ezzel a dm-es porral oldom meg: [link] . Biciklis van rárajzolva, csak jó lehet. :D Amúgy fél literhez ajánl egy adagolókanállal, én egy literhez szoktam tenni, ez a sztenderd napi adagom minden nap. Folyadék emellett még legalább egy liter (csap)víz, plusz minden, amit nem kimondottan a folyadékpótlás miatt viszek be: kávé (általában sok tejjel), tea, levesek, egyéb üdítők, vagy energiaitalok (erről próbálok lejönni, nyilván nem napi szinten tolom, teljesen meg amúgy sem akarom elhagyni). Ha bicajozok, akkor kb óránként egy (0,75l) kulacs - optimális esetben. Ez utóbbi sajnos nagyon nincs meg általában.

    ivana: így van, a quarelin ilyen még. De az manapság nem egy divatos cucc, nem is tudom, lehet-e még kapni. Izotóniás italt meg lásd fent. Nospa görcsoldó, ez meg elvileg érgörcs, szóval logikus, de azt még nem használtam - korábban a nejem szedte menstruációs görcsökre, most a lányaim értek abba a korba, szóval az mindig van itthon.

    Víz és víz között nagyon nagy különbségek vannak, felénk Zalában az artézi víznek 500 mg/l fölött kezdődik az ásványi anyag tartalma, ahol folyóvízből nyerik az ivóvizet (BP), ott ennek nyilván a közelében sincs. Viszont erre figyelni kell, mert ha túlzásba viszed, akkor szülhetsz egy (több) cuki kis vesekövet, az meg megint nem fincsi.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák