Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz lsebestyen #288254 üzenetére

    Köszi, akkor ezeket az olcsó szarokat elengedem. Van amúgy hordozható indukciós főzőlap, csak azért gondoltam valami olcsóbb lassú főzőre, mert akkor benne maradhatna a wax. De valószínűleg inkább kérek asszonytól egy kidobandó edényt, és veszek helyette neki másikat, az edényben meg benne maradhatna a wax két főzés között. Vagy te kiöntöd valamibe?

    3 láncot forgatnék. 500 km-re mondjuk nem számítok, de ha elmegy 300-at, akkor utána még egy-kétszer rásmoove-oznék, és csak aztán lenne forgatás. Így kitolnám a cserét, és csak 1-2 havonta lenne esedékes, a három láncot pedig akkor évente maximum 3-4x kellene tisztogatni meg főzőcskézni.

    Egyáltalán nincs bajom a Smoove-al, csak abba egyszerűen macerás "beáztatni" az elején a láncot. Utálom, hogy fröcsög meg csöpög mindenfelé, és abban bízok, hogy a kemény wax miatt kevesebb utáncsöpi kellene belőle. Bár akár az is lehet, hogy a végén elhagynám azt is.

    Silcát rendelek szerintem inkább, mert a Moltent macerásabb, Silca meg van Amazonon. Meg akkor rendelek hozzá egy hőmérőt is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák