Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz dom1n0 #374 üzenetére

    Ez alapján teljesen egyetértünk. Mert én is így gondolom. És szurkolok is neki ugyan úgy. Csak az elvárásaimból adtam lejjebb. És nem fog elvinni a hév, amit sokszor a kommentátorok "gerjesztenek".

    Mondjuk őket teljesen megértem a szakaszok közvetítése közben, ezt kell csinálniuk, hogy sokat beszélnek róla és drukkolnak neki. :) De fater tegnap mondta is már, hogy ha legközelebb találkozok a Lantossal, mondjam már meg neki, hogy hagyja abba. Mert őket például nagyon idegesíti már az állandó Valterezés. Mondtam is nekik, hogy nincs igazuk, mert mi mást csinálhatna? Negatívan nem állhat mégse hozzá. Milyen lenne ha mondaná a szakasz végén, hogy na ez a Valter ma se nyert... :D

    Viszont podcast-elben már lehetne árnyalni a képet. Ezért szeretem Lengyel Tomi megnyilvánulásait a témában. Ő nem kertel, nem színezi a történetet.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák