Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tour de Hongrie 2024

    Szerintem összességében egy jó verseny volt. Bár bánom, hogy Dobogókőre most nem jöttek. De az útvonal is teljesen rendben volt. Szerintem ezt a pécsi Bárány utcát meg lehetne tartani fixen, az utolsó szakasznak. Idővel lehetne a tényleg a Magyar kör Mur de Huy emelkedője. Abszolút jó tenne még a verseny presztízsének is.

    (Ide írtam elég sokat a magyarok teljesítményéről. Aztán elgondolkodtam, hogy én senki amatőr, ne okoskodjak már az ő teljesítményükről. Ezért kitöröltem inkább. Maradjon itt ennyi: ) Nagyon nagy gratuláció Marcinak, marha szépen ment! És a többi magyar versenyzőnek is jár a taps. ;)

    Problémamentes, igényes szervezés volt. Sok szurkolóval az utak mellett. Cav nyert egy szakaszt. Az jót tett a verseny hírnevének. Nys meg a Kékestetőn iszonyat nagyot ment végén. Az a nagy bukás ne lett volna. Azt nagyon rossz volt nézni az első szakaszon.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák