Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz dom1n0 #465 üzenetére

    Mondjuk ennek a megállapításához, azért annyira "okosnak" nem kell lenni. ;]

    A rendelkezésükre áll a világ összes kütyüje, és információja (VeloWiever). A csapatkocsiból is szólhattak. A computer-en is láthatták. Ki volt jelezve a kanyar. A szökésből is kisodródott ott valaki, azt az infót is megkaphatták.
    Ezek ellenére megtörtént a baj. Pechjük volt, mert pont Landa vezette a mezőnyt, aki tud rendesen lejtmenetbe menni.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • avl

    aktív tag

    válasz dom1n0 #465 üzenetére

    "Az okosak szerint itt a brutal tempo volt a gond"

    ...akkor en nem vagyok okos :))

    lehet ez nem lesz nepszerü nezöpont (es persze marhara sajnalom a szenvedöit ...es adom, hogy Remco azert az arkon atugratott, es mellette valaki ügyesen manöverezett a fak között)

    mindenki lathatja, hogy Landa milyen könnyen vette az élen a kanyart, mennyi tarcsi maradt benne, több meter szelesseg, hatra is tudott a zajra nezni stb. - szerintem ez mutatja: a tempotol siman be lehetett volna venni ...persze lehet, hogy epp kicsit lemaradtak Landatol es epp a kanyarban igyekeztek ra felzarkozni, azaz ott gyorsabban mentek volna, mint (a helyi erö !!) Landa ..de egy helyi erönel ne a kanyarban akarjunk mar gyorsabban menni, vélhetö, hogy a helyi erö jobban ismeri a viszonyokat

    többen nem jo iven vették szerintem ez is lathato (mennyire tavol voltak egy "apex"-töl)

    illetve: Landa es Pello is "helyi erök", ismertek a viszonyokat, hogy ott nem jo az ut, a burkolat (valoszinü fagyökerek felnyomták itt-ott picit, az meg ha kanyarban megdob, akkor .... tehat azokra is figyelve, illetve azt is ismerve lehetett volna jol jönni)

    szerintem nem volt (abszolut ertekben) brutal a tempo, legfeljebb "relativ gyorshajtas", es nem optimalis kanyarvetel

Új hozzászólás Aktív témák