Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Laca19 (a) #605 üzenetére

    Közben felvettem ám a parfumcenterrel a kapcsolatot. Kétszer beszéltem velük 10 percet telefonon, illetve írtam nekik e-mailt csatolt képekkel. Persze megígérték, hogy biztosan visszajeleznek telefonon, elkérték a mobilszámomat, de azóta sem jeleztek. Múlt hétre ígérték a biztos visszajelzést, ma csütörtök van. Ennyit a garanciájukról. Természetesen az e-mailre sem kaptam semmilyen választ.
    Sunyi egy banda ez. Amúgy az is furcsa, hogy a parfumplaza és a parfumcenter ugyanaz a webáruház más névvel és ráadásul más árakkal. Ez is eléggé furcsa nekem.
    Tudom, hogy nem teljesen idevaló ez a téma, de úgy gondolom, hogy jó, ha más is tudja, hogy honnan is rendel. Elmondok pár szót a telefonos beszélgetésből. A hölgy meggyanúsított azzal, hogy biztosan azért lötyög a teteje, mert annyiszor fel-le tettem az üvegről. Hát persze, biztosan annyira unatkoztam itthon, hogy unalmamban azzal szórakoztam, hogy táguljon ki, majd utána felhívom őket, hogy hamisat küldtek. :F . Az üveg alján azért van elmaszatolódva az a tűzveszélyes jel és a 402-es felirat, mert elmaszatoltam. Biztosan egy másik unalmas napomban pedig azt maszatoltam el, nem volt jobb dolgom. :F . Mondom a telefonban a hölgynek, és a tehenet pedig kiradíroztam a papírdobozról, ugye? Mert alig látszik ugye a webáruházos verzión. Az illat pedig ez idő alatt megváltozott a parfümnek, és ezért más az illata a DM-eshez képest - ezt mondta. Ilyen gáz szöveget.

    Amúgy be is próbálkozott: "Nem hiszem hogy az a számla Önnek megvan azóta." Mondom: dehogynem, itt van, minden számlát elteszek. Erre: "Akkor mondja róla az adatokat". Én erre mondtam neki, kissé meglepődött. Rákérdeztem, hogy amúgy Önök milyen állásponton vannak, azon, hogy nem foglalkoznak az üggyel, amire rögtön mondta, hogy nem erről van szó, ők foglalkoznak vele, mondom akkor pedig mondja meg, hogy itt van előttem egy eredeti és egy hamis verzió, akkor Önök azt állítják, hogy a Dm-es a hamis és az Önöké az eredeti? Erre hatalmas csend lett. Tehát fel sem vetette, hogy miért ne lehetne a Dm-es a hamis.
    Ezek után én azt javasolnám mindenkinek, hogy ha pár ezressel is de vegyen DM-ben, Rossmanban és Douglasban parfümöt pár ezressel drágábban, vagy vegyen 100ml webáruházos árán bolti 50ml-eset, de biztosan eredetit, mert ezek a webáruházos parfüm termékek eléggé megbízhatatlanok.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák