Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mufi

    senior tag

    válasz Xantor #5012 üzenetére

    Nem felejtettem el, csak az történt útközben, hogy mikor törökországot jártuk a kollégával, az összes mintám a kozmetikai táskámmal ott maradt a hotelben :W :O oda lett az egész gyűjteményem...

    más: Aventust mikor a kezedre fújod, akkor 30 cm-ről, legyező mozdulattal szabad csak szaglászni, ha közelről szagolod akkor megmérgezed magad. Én elkövettem azt a hibát, hogy autóban kettőt magamra fújtam...hiába szellőztettünk, fél óráig, méreg hatása volt. Amit érzel, az a blueberry egyébként. Ez a batch ez hihetetlenül friss, gyümölcsös, de mégis elegánsan fűszeres. Biztos, hogy ebből fogok legközelebb is rendelni. A kollégáim, munkatársaim mind vettek, nekem nagyon kevés maradt...kb 70-80 ml...szerintem nyáron tuti rendelek ismét, így 500 ml-ben hihetetlenül megéri!

    szerk: arra figyeljetek oda, hogy ngyon trükkös, mert kb 1 óra múlva már "nem érzed magadon" effekt van, ekkor jusson eszdbe, hogy rajtad kvíül mindenki más érzi, s nem szabad újra fújnod magad...nekem az ingemen 3-4 nap után is érezni, igaz, közelről kell szagolni, de azért az durva, hogy 3-4 nap múlva is kiveszem az ingem a szekrényből és érzem rajta a parfümöt.

    [ Szerkesztve ]

    Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

Új hozzászólás Aktív témák