Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Ra3 #27052 üzenetére

    Ez a sorjás, eldolgozatlan él azért gáz, mert egy 30ezer Forintos Casio MTD-1053D tökéletes kidolgozású (ez is Kínában készül, csak a MEO más), valódi 200 méteres vizállósággal, koronazárral, egyedi dizájnnal. Van kettő is nekem belőle, egy kék meg egy fekete számlapos. Hátránya a hajtogatott szíj, meg hogy nem kerámia a bezel. De ennyi pénzért nem róható fel. Én még 22ezer Forintért vettem darabját, azóta persze feljebb ment az áruk.

    [ Szerkesztve ]

  • Land

    veterán

    válasz Ra3 #27052 üzenetére

    Nekem 2 San Martinom van. Mindkettő elég jó anyagminőségű. A tok, a lume, a számlap és a szíj is nagyon jó. A szíj nem csörög, nem szőr tépős, a csat nem lötyög, szépen kattan. A szíj állító csavarok jó minőségűek közelről nézve is, nincsenek elnyalva. Legtöbb óra mellett megállják a helyüket. Pláne az árkategóriájukban.
    A tok az olcsóbb óráknál is nagyrészt rendben szokott lenni, de a szíj az kb mindnél vacak sajnos. Van egy Paganim (BB58 chronograph - PD1718). A szíj szemek akadoznak mozgatásra, van olyan pont, ahol szöget zárnak be és úgy maradnak. A csat lötyög, gagyi. Irtó csalódás, de ahogy olvasom ez szinte mind Paganiról elmondható. Nyilván annyi pénzért mit várjon az ember. Így gumi szíjjal hordom.
    A Steeldive SD1970 szíja is közepes. Jobb mint a Paganié, de ez tipikusan szőrtépős fajta.
    Most mondhatja bárki, hogy "jó de kézen ezek nem látszódnak". Valóban hordva senki nem fogja megmondani 1 méterről, hogy ezek nem csúcs minőségű szíjak, csak az SM mellett már más lett az igényem.
    A Water Ghostot nem ismerem. Nem tudom, hogy mind ilyen vagy te fogtál ki rosszat.
    Az viszont valószínűleg egy San Martinra is igaz lehet, hogy nem minden órájuk "tökéletes" és lehetnek minőségbeli problémák, mely a kínaiakra (nem csak rájuk...) jellemző.
    Teszek fel rövidesen képeket.

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák