Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    Megjött az óra. (LIGE)

    Most kuponokkal 8,59-ért is tudnám vinni, ennél picit többre jött ki pár hete, de azt az árat is megérte.
    Nem tudom vízálló-e, nem tudom az elem meddig bírja, nem tudom milyen tartós lesz...amit most tudok, hogy jól néz ki, és aki picit is nem ért az órákhoz, az el fogja hinni, hogy drága óra...persze nem az a cél, hogy játszam a menőt...inkább úgy mondanám, hogy nem látszik rajta, hogy 3.000 Ft-os. Vagy igen? Én nem látom, bár nem vagyok óraszakértő.
    Anyám hasonló minimáldizájnos órája, hasonló fém szíjjal, Mo-i vásárlással bőven 15k körül volt. Egymás mellé téve számomra nincs különbség. Más márka, más szín, minden más, de mégis azért összehasonlítottam.
    Persze miért ne, rögtön 0,5 másodperces korában már a konyhapadlóra sikerült leesnie, mert kicsúszott a zacsiból, amiben volt. És persze miért ne, egyik fele nyitott volt a zacsinak.
    Most a korona felett van egy pici festékhiány, gondolom akkor került oda, és nem gyári fícsör.
    Ha gyári, akkor is alig látszik és ennyiért belefér.
    Az üvege nem sérült (más sem), a szíj is nagyon masszív, túlságosan is. Alig bírom levenni a kezemről, nem tudom késhegy nélkül kipattintani a szíjzárat (nem tudom mi a szakszerű neve). [első kép, 2. kiskép...ez egy másik óra]
    Amit a gyári képek nem adnak vissza: az üvege domború. Nem is kicsit. Ezt azért hátrányak mondanám, mert nekem a sík jobban tetszene. Plusz baromira tükröződik. Aki gyakran nézi az időt, annak talán nem jó, mert az 5....10...15 rovátkát is alig látni. Ez inkább csak divatkiegészítő.
    Plusz ezen a képen is...most nézem...úgy tűnik, mint ha matt lenne a fekete rész. Na az fényes pedig. De nem rossz így sem.

    Verdikt: 3-4.000-ért megéri, többért amúgy sem vettem volna meg.

Új hozzászólás Aktív témák