Új hozzászólás Aktív témák

  • 3aTi3

    tag

    belenéztem a cikkedbe, recon, és jó h foglalkoztál vele, témaindítónak jó, de úgy gondolom hogy a célközönséget nem szólítja meg eléggé.

    egy pár dolog ami elsőre feltűnt: a docknál csak az objectdock van megemlítve (és a dock szó alatt az objectdock belinkelve); ez azt a hatást kelti, hogy csak ez létezik. nem kell mindről írni, csak megemlíteni, hogy léteznek alternatívák, amiknek ugyanúgy vannak előnyeik és hátrányaik. és itt nincs is kép linkelve, egy totál kezdőnek könnyebb elképzelni, ha látja miről is van szó.

    a rainmeterről annyi van, hogy skineket rakhatsz az asztalra. ugyancsak az a helyzet, hogy egy kezdő nem fogja tudni, hogy mi ez. hivatalosan ez egy rendszermonitorozó program, ezzel is közelebb vagyunk, de ide sem ártana több kép. ott van az árva abp, azzal a képaláírással, hogy ezek egy skin részei; ebből azt hinném hogy mindegyik skin ilyen, csak más kinézettel. lényeg: itt is lehetne több kép, hisz olyan sokszínű a rainmeter, és ebből nem látni semmit.

    az utolsó megjegyzésemmel sem akarlak megbántani, de válogathattál volna több szerző kész munkáiból, ott van 6 asztal, ami majdnem ugyanaz a hátteret leszámítva. ha az lett volna a cím hogy hogy válasszunk ízléses háteret meglévő asztalunkhoz, akkor ok. nem látszik rajtuk hogy mennyi a kreativitásnak teret adó lehetőség ezekben a programokban.

    vagy csak egyszerűen az a baj, hogy félreértettem a cikket. én egy kedvcsinálóra számítottam, ez inkább egy 'én hogy csináltam a desktopom'.
    persze ez csak az én véleményem.

    én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

Új hozzászólás Aktív témák