Új hozzászólás Aktív témák

  • IBasterd

    tag

    Szavazásra bocsátom, illetve mit hagytam ki?

    Üdv mindenkinek!

    Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a HSZ-t, tanulmányozza, mielőtt kérdést tesz fel ezekkel kapcsolatban.

    A desktop modding operációs rendszerektől függetlenül elvégezhető, nyilván a rendszer adta lehetőségeken belül. Komoly rendszermódosítást sosem követünk el, mindenről készítünk backup-ot, így a baki lehetősége kizárt.

    Kezdjük az alapokkal.

    Alapvető dolgokat (hátterek, ikonok, témák) a legegyszerűbben és leggyorsabban a deviantART-ról szerezhettek be. Továbbá fórumtársaink folyamatosan egyéni válogatású wallpaper-gyűjteményekkel örvendeztetnek meg minket, ezt ezúton köszönöm

    pincehely, Recon666 és Barthezz2 kollégáknak.

    Leginkább elterjedt programjaink a Rainmeter rendszer monitorozó program, melynek testreszabható külsőt adhatunk, az ObjectDock és a CD Art Display, ami egy zenelejátszókkal együttműködő kis alkalmazás, megjeleníti az éppen játszott zene adatait asztalunkon (továbbiakban CAD).

    Topiclakóink Logout cikkekkel is segítik a moddolni vágyókat, itt olvashatjátok őket:

    Recon666 írásai:

    Hogyan tegyük egyedivé desktopunkat? Alap, általános leírás, tartalmazza a Start gomb lecserélését, témák alkalmazását, és pár szót az ObjectDockról és Rainmeterről.

    Egyedi desktopok - A Dock használata. Ez egy részletes ismertető az ObjectDockról.

    IBasterd cikkei:

    Egyedi desktopok - Rainmeter I.

    Egyedi desktopok - Rainmeter II.

    Ha ezek után bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok a topic tagjaihoz. Leginkább gyakorlati kérdésekben szeretünk segíteni, ami a fennt linkelt dolgokban benne van, azt nem írjuk le 30-adszor. Megértéseteket köszönjük. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák