Új hozzászólás Aktív témák

  • IBasterd

    tag

    válasz 00Bandi00 #18615 üzenetére

    Először is, nem szeretném, ha az jönne le, hogy mindenbe belekötök amit csináltál, nem erről van szó. :) Fogd fel tanácsként.

    Az, hogy magadtól írod Rainmeterre a configot számomra dícséretes.

    De egyelőre a látványvilág nem túl kifinomult. Elég alacsony felbontáson használsz túl nagy karaktereket. Az elgondolás nem rossz, ami a második desktopot illeti.
    Nem azt mondom, hogy minimalizáld, nem kötelező mindenkinek minimáldizájnos desktopokat csinálnia (lásd atesz -> ezúton jelezném felé, hogy ez nekem nagyon tetszik...). Picit az arányosságon mindenképp javíts.

    Ha jól látom, középre helyezted a dolgokat a tálcán. Ha nincs ikon kint, feleslegesnek tartom, hogy a futó programok sávjai középen helyezkedjenek el.

    Tényleg jó, hogy magadnak csinálod a dolgot, elsőre mindenképpen elfogadható :) (remélem tényleg mint értékelés fogod fel...)

    @pocokxx: ha mondjuk azt akarod, hogy kattintásra egy Group-ot jelenítsen meg a Rainmeter, a megjelenítendő Meter-ek mögé biggyessz egy Group=VALAMI paramétert. A lényeg, hogy az összes megjelenítendő Meter mögött ugyanaz legyen. A Show parancs pedig így nézzen ki:

    LeftMouseUpAction=!RainmeterShowMeterGroup VALAMI

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák