Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    Sziasztok!

    Remélem jó helyen járok a kérdésemmel.

    Tegnap neki estem átalakítani a desktopom, és lassan kész viszont van néhány dolog amin nem tudok állítani és nagyon zavaró.

    Alkalmaztam deviantartról a Crystal Dark témát, aminek köszönhetően ügye a menü, ablak, és egyéb hátterek sötétes szürkére váltottak és halvány szürke a kiírás. Az ablakokban gyönyörűen olvasható minden.

    A gondom az, hogy az Explorer/Chrome böngésző sávjaiban valamiért nincs meg ez az összhang és sötét, mind a felirat mind a háttér. Próbálgattam a Window Color and Performance menüben állítgatni a színeket de semmi reakció, bármelyik menüben állítom a karakterek színét világosabbra egyik sincs hatással a böngésző sávra (ahhova a weblapok címét írom). Sajnos PS-t nem tudok most küldeni.

    A másik probléma csak explorernél jelentkezik. Amkor rányomok egy letöltésre ugye alul megjelenik egy beépített engedélyt kérő menü (mentés, megnyitás). A color and performance menüben ügye világos színüre van állítva az üzenet ablak karakter szine és ezt is alkalmazza, de a téma aktiváláskor minden üzenet panel és annak gombjait a téma sötétszürkére állította kivéve az explorerét, ezt a színt lehet valahol állítani vagy tudja esetlleg valaki, hol lehet átállítani a jó öreg felugró ablakos megoldásra?

Új hozzászólás Aktív témák