Új hozzászólás Aktív témák

  • hu-Ízirájder

    tag

    válasz Moonripper #3271 üzenetére

    Gratulálok, szvsz nagyon jó lett, tetszenek a részletek, pl a winamp player, nem tudom még csak megállípítani sem hogy az egy profin moddolt winamp skin vagy egy nagyon jól kivitelezett és ötletes samurize config, nagyon tetszenek rajta a kezelő gombok pl. egyedi és jól kivitelezett.
    Én sosem tudtam és nem is motivált anno az iskolában ez a nonfiguratív rajzolás talán mert akkor mindenki ezt csinálta, boldog boldogtalan ki jobban ki rosszabbul, de mindig csodáltam azokat akik jól csinálták, látszik hogy gondos munka és sok időt beletettél.

    Ha elfogadsz egy javaslatot, szvsz amit még változtathatnál az a TV kijelző, egyántalán nem homogenizál a többi résszel. amilyen stílusosan megoldottad a winamp playert ugyan úgy megtehetnéd ezt a tv kijelzővel is, pl ugyan ebben a stílusban készíthetnél ikonokat is a csatornákhoz és a betűtípus sem az igazi, sőt az a progress ban sem megy oda, de fantáziával meg lehetne odlani.

    még 1x grat és bár kicsit sőtét de tényleg jó munnka,

    u.i. eltudnám képzelni ugyan ezt fehér alapon ahol ez a mintázat feketén körvonalazódik, szvsz szépp a fehér és az erős fekete kontrasztja, főleg ha a fehér van túlsújban

Új hozzászólás Aktív témák