Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [pod]Diablo

    őstag

    válasz HaRdCoRe #2313 üzenetére

    Na szóval a válaszok:
    1.Esetleg úgy feltudod használni azt a csomagot a win-be hogy icon-legyen ha egy progival valami képszekesztővel pl:iIrfanView-vel megnyitod a .png fájlokat és lemented .ico fájlokká úgy már szerintem betudod rakni őket.
    2.Úgy tudod használni őket hogy nyomsz egy job click-et az iconra aminek be akardo rakni és ot rámész a Dcok Entry properities-re és ottt léátsz egy képet és ott latatta lesz egy olyan hogy change imageAra rámész ott pedig a oldalt az all image-re és ott kiválsztod ami be akarsz rakni neki és nyomsz egy ok-ot.
    3.És végül nem csak .exe fájl tudts megadni neki,hanem ha egy mappát akarsz oda berakni akkor fogod a mapát és egyszerüen át húzod/belehúzod az Object Dock-ba.És akkor ott is lessz.Utánna már csak úgy ahoyg ez előb leírtam ki kell választaínod az képet neki és kész.És utánnah a arra rákattintassz akkor be fog jönni az a mappa.

    "Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

Új hozzászólás Aktív témák