Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistabaaa

    aktív tag

    válasz moonman #2522 üzenetére

    Időközben találtam egyet ami bevállt, ilyen néven: UXTheme Patch For Windows XP SP2 Final ([link]). Amúgy ahogy elnéztem, az lehetett a gond, hogy a Multi-Patcher-es cuccban angol és amerikai Win-hez volt a .dll, viszont új volt, build 2600-oshoz. A fenti a pedig 2180-as build-hez van, de ez magyar, vagy legalábbis van benne magyar verzió is. Manuálisan lecseréltem, reboot, és így már ment rendesen. VistaCG-ben amúgy nektek megy a candy meg a black style? Nekem aero és glass van ''csak''. :)) Bár eddig ez a legjobb Vista cucc, többiben túl sok a színezés nekem... Ebből meg csak egy dolog hiányzik, oldalt, a ''gyakori műveletek'' résznél a többiben pl. mintaképeknél megjelenik a menü hátterében a kis Vista-s mintaképek ikon. De így is az eddigi legjobb a CG style.

    Esetleg ha valakinek van uxtheme.dll-je magyar XPhez, integrált SP2-vel, build 2600hoz egész pontosan, akkor megoszthatná itt :D.

    Azért köszi a segítséget moonman, winportal is jól jött, biztonság kedvéért leszedtem megint a theme-ket, illetve már régebben jópár hátteret szereztem be onnan, meg jók a cikkek stb is! Grat! :C

Új hozzászólás Aktív témák