Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Gondoltam a napokban, hogy megrenoválom picit a digi online addonom és py3 kompatibilissé teszem. Mivel általában nem nagy kunszt ezt megtenni, pár sor módosításáról van szó, illetve tonnányi debuggolásról, nekiálltam.

    Viszont sajnálattal tapasztaltam, hogy a kiegészítőben is használt parsedom függvény nem Python3 kompatibilis, így a jelen állapotában nem működik. Ezt a metódust használja a legtöbb kiegészítő arra, hogy weboldalak HTML kódját dolgozza fel. Mivel a kodi addonok nem foglalkoznak az animációk meg a teljes oldal tartalmával, csupán a tényleges tartalmat kell kinyerni a kód-dzsungelből, ez a pár soros parsedom függvény tökéletesen elég volt a feladatra. De utoljára 8 éve nyúltak ehhez a parsedomhoz a fejlesztői, így esélytelen, hogy valaha is kap matrix támogatást.

    Két megoldáson töröm a fejem, az egyik nyilván a kód frissítése, debuggolása, ami nem két perc, de célravezető. A másik pedig az átállás másik parserre, amit támogat a py3, viszont akkor az összes kiegészítőt, ami oldalak forrásából dolgozik (beleértve az Exosharkot).

    Sajnos ez időbe telik, amiből nekem nincs sok. De az biztos, hogy aki heti rendszerességgel rám ír privátban, hogy rossz az addon matrix alatt sem tud megajándékozni több idővel. :( Szóval a DM spammet kéretik beszűntetni. Nyugalom, dolgozom rajta :R

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák